Cserna József

1985-ben az ELTE programtervező matematikus szakán végzett. Az azóta eltelt időben több hazai és külföldi cégnél töltött be vezető pozíciót. (Paksi Atomerőmű, Bechtel, Budapesti Értéktőzsde, Synergon, Eurobroadband, Expertive) Több, mint 25 éve foglalkozik projektmenedzsmenttel. Sok éven keresztül vezetett hazai és nemzetközi csapatokat, szervezeteket, amelyek projektorientált működést valósítottak meg. Több évet töltött az USA-ban és dolgozott több nyugat-európai országban komplex nagy beruházási és IT projekteken.

Fő szakmai területei: vezetői tanácsadás, projektkultúra-fejlesztés, és szervezetfejlesztés. 2001-ben alapította meg az Expertive Kft.-t, amely mint független tanácsadó cég a portfolió-, program- és projektmenedzsment, illetve a vezetői tanácsadás területén tevékenykedik azóta is sikeresen.

2003-ban Magyarországon először szerezte meg az International Project Management Association nemzetközi minősítő rendszerében a legmagasabb IPMA A szintet jelentő „Projektek igazgató” címet. 2002 óta tagja a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnökségének, és 2005 óta pedig a szervezet elnöke.

elnök
Magyar Projektmenedzsment Szövetség